Opera Divas

Opera Divas

Divy lásky a hudby

Opera Divas je prvním dámským operním triem v Čechách!!! Doménou Opery Divas je široký výběr repertoáru nejen z klasické hudby. Společné skladby si nechávají "šít přímo na tělo" a na objednávku, aby každá mohla mít prostor pro specifiku a přednost svého témbru.

OPERA DIVAS a program DIVY LÁSKY A HUDBY – to je název jedinečného koncertního zážitku, který potěší všechny příznivce nejen krásných hlasů, ale také krásných žen.
Tři operní divy a přeci každá jiná. Jedinečný trojhlas předních operních pěvkyň ve složení ANDREA KALIVODOVÁ - TEREZA MÁTLOVÁ - PAVLÍNA SENIĆ, které jsou spojeny se scénami Národního divadla, Státní opery a dalších.
Umělkyně zpívají v tomto programu společně za klavírního doprovodu Ladislavy Vondráčkové, docentky HAMU a vystoupení prokládají svými sólovými skladbami. Každá tak může publiku představit svůj hlasový obor prostřednictvím známých melodií, které jsou oblíbené u všech věkových kategorií.
Na programu světový a klasický repertoár - Ave Maria, Panis Angelicus, La Traviata, Carmen, Granada, Rusalka, Hallelujah, O sole mio, Funiculi Funicula, Time to Say Goodbay, Nella Fantasia ...

Informace o akci a jejím konání