Nově objevené pyramidy v Bosně - Záhady bosenských pyramid

Nově objevené pyramidy v Bosně - Záhady bosenských pyramid

Beseda s promítáním amatérského archeologa a badatele Jiřího Voňky představí nově objevené pyramidy v Bosenském údolí, zaměří se také na podzemní prostory a geologické sondy na povrchu pyramid.

Možná bude nutné naprosto přepsat historii pyramid. Ty nejsou jen záležitostí Egypta, ale stojí na všech kontinentech. Pyramidy nebyly stavěny jako hrobky faraónům. Možná je čas změnit pohled na pyramidy jako takové. Objev bosenských pyramid to dokazuje. Bosenské pyramidy jsou prvními v Evropě a jsou to největší pyramidy na světě. Jsou pokryty nejlepším betonem, který si umíme vůbec představit, nejlepším betonem, který lidstvo poznalo. Poznatky v Bosně mohou pomoci znovuobjevit dávno zapomenuté znalosti.

Cheopsova pyramida v Egyptě měří úctyhodných 137,5 metrů, ale není největší pyramidou na světě, jak se tvrdí. Pyramida Slunce v Bosně měří 220 metrů. Druhá Bosenská pyramida Měsíce měří 190 metrů. Třetí pyramida Dragon měří 90 metrů.
A navíc - z vrcholu pyramidy Slunce vystupuje „energie“ v kruhu 4,5 metru – signál na kmitočtu 28 Khz. Je tedy pyramida zdrojem energie? Odkud se bere a co ji generuje? Jedná se o zdroj volné energie? Víte, že frekvence 28 Khz podporuje levitaci?

Informace o akci a jejím konání