Petr Bende & band a hosté - Vánoční turné - přesunuto z 17.12.2021

Petr Bende & band a hosté - Vánoční turné - přesunuto z 17.12.2021

Vstupenky zakoupené na 18.12.2020 a 17.12.2021 zůstávají v platnosti.

PETR BENDE & band,
Cimbálová muzika GROMBA.
Hosté: herečka a zpěvačka BÁRA ŠTĚPÁNOVÁ, JÁN BENDE,
Dětský pěvecký sbor Tulipán při ZUŠ Bojkovice pod vedením Kateřiny Gbelcové a Evy Regináčové.

Adventní období se u Petra Bende již 25 let váže na sérii koncertů s tou pravou sváteční atmosférou. I letos se mohou zpěvákovi příznivci těšit na tradiční vánoční tour a jako každý rok s novým programem.
Každý rok je kapela Petra Bende doplněna o zajímavé hosty, jakými je již tradičně oblíbená Cimbálová muzika Gromba, speciální host programu a místní pěvecký sbor, který program propojuje s domácím publikem.

Jako speciálního hosta si zpěvák pro svůj program letos vybral herečku a zpěvačku Báru Štěpánovou, která se objevila v aktuálním videoklipu k písní Tisíce cest. Bára obohatí akustický program několika písněmi, duetem s Petrem Bende a také divadelním čtením, povídkami, které pobaví, dojmou, rozesmějí a naladí na předvánoční atmosféru.
V jednání jako host je také Petrův táta Ján Bende, se kterým zazpívá duet.

V roce 2022 se Petr Bende vydá opět novým hudebním směrem, kterým publikum neustále překvapuje a dá se tak očekávat nový koncertní program.
Fanoušci, pro které se již koncerty staly neodmyslitelnou vánoční tradicí, se tak mají nač těšit. Zbrusu nový program, nové obsazení, nové aranže autorských i světových skladeb a rozhodně i oblíbené vánoční koledy.

www.Petr Bende

Informace o akci a jejím konání